Vogelvoer

Beaphar Xtravital

Beaphar Xtravital Vogelvoer is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer. De gevarieerde samenstelling van o.a. 22-26 verschillende soorten zaden, vruchten en 20% eivoer maakt dit een compleet vogelvoer. Door toevoeging van Echinaforce houdt u uw vogel in topconditie. Bij Het Dierenparadijs hebben wij Beaphar Xtravital Kanarie, Beaphar Xtravital Tropische vogel, Beaphar Xtravital Parkiet, Beaphar Xtravital Grote Parkiet en Beaphar Xtravital Papegaai in het assortiment, alle soorten in doosjes van 500 gram en voor de grotere vogels ook een 1kg verpakking.  

Deli Nature


Deli Nature 5* menu bevat naast een rijke variatie van zaden en granen ook hoogwaardige eiwitten, planten, kruiden, groenten en fruit uit de natuurlijke leefomgeving van de vogel. Voor het vermalen van de zaden en granen is er grit en maagkiezel aan toegevoegd en dat maakt het een compleet voer.

Bij Het Dierenparadijs hebben wij  Deli Nature 5* menu tropische vogels, Deli Nature 5* menu kanarie, Deli Nature 5* menu parkiet, Deli Nature 5* menu Australische grote parkiet ,  Deli Nature 5* menu Afrikaanse grote parkiet, Deli Nature 5* menu Zuid Amerikaanse papagaai en de Deli Nature 5* menu Afrikaanse papagaai in het assortiment, alle verkrijgbaar in 800 grams verpakking, de meeste soorten hebben wij ook in 2,5kg verpakkingen op voorraad, vraag er gerust naar.

 Daarnaast hebben wij van Deli Nature ook een speciale lijn voor de grote Papegaai.
Deli Nature Amazones Park Serengeti is de ideale mengeling voor alle Afrikaanse Papagaaiensoorten. 

 
 
E-mailen
Bellen