Gemengd Voer

Supreme Tiny Friends Farm


Supreme Tiny Friends Farm producten zijn een gemengd voer die voldoen aan de dagelijkse behoeft van elk specifieke knaagdiersoort. Van TFF Farm Harry Hamster, TFF Reggie Rat en TFF Gerbil hebben wij verpakkingen van 700 gram en de TFF Gerty Guinea Pig en TFF Russel Rabbit verpakkingen van 700 gram en 2,5 kg. 

Deli Nature

Deli Nature 5* menu voor knaagdieren is een gevarieerde voer mengeling volledig afgestemd op de voedingsbehoefte van uw huisdier. Deze mengeling bevat meer dan 30 verschillende natuurlijke ingrediënten waar uw knager dol op zal zijn.
Deli Nature 5* menu is verkrijgbaar voor muis/gerbil/dwerghamster, (goud)hamster, rat en cavia in verpakkingen van 750gr.


Puik Greenline


Puik Greenline bestaat uit gemengd voer wat is afgestemd op de voedingsbehoefte van elk soort knaagdier. Bij Het Dierenparadijs hebben wij 2 soorten Puik Greenline konijnenvoer in ons assortiment: Puik Greenline Konijn en Dwergkonijn en Puik Greenline (Dwerg)Konijn Sensitive voor een konijnen met een gevoelige spijsvertering. Verder hebben wij Puik Greenline Cavia, Puik Greenline Muis/Gerbil/Dwerghamster, Puik Greenline Hamster en Puik Greenline Rat in het assortiment. De varianten voor konijn en cavia zijn verkrijgbaar in 1,5kg verpakkingen, de andere verpakkingen hebben een gewicht van 800 gram. 


 
 
E-mailen
Bellen