Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Snacks

Uw vogel verwennen met wat lekkers kan op diverse manieren. De meeste vogels zijn dol op fruit zoals appel maar ook komkommer en banaan zijn favoriet. Alle vogels zijn dol op Trosgierst, deze zaadstengels kunt ophangen of op de bodem neerleggen. Trosgierst is ideaal om jonge vogels te leren zaad eten maar ook om zieke en verzwakte vogels er boven op te helpen. Trosgierst is wel erg vet dus geef het niet al te vaak. Bij Het Dierenparadijs hebben wij zakken van 150 gram en zakken van 1kg te koop.

Naast alle "natuurlijke" verwennerij heeft Het Dierenparadijs diverse soorten "vogelsnoep" in het assortiment.

Esve vogelsticks zijn ideaal om uw vogel even lekker bezig te houden. Deze snacks zijn 3x gebakken waardoor ze extra hard zijn. Dankzij de ophangclip kunt u deze ook op een lastig bereikbare plek ophangen zodat uw huisdier extra moeite moet doen om hem op te eten. Ook verkrijgbaar in XL formaat!Beaphar

 Beaphar heeft verschillende lekkernijen voor verschillende vogels. Beaphar Eikrachtvoer Beaphar Snoepzaad, Beaphar Vruchtzaad, Beaphar Ruimix en  Beaphar Zangmix is voor alle soorten vogels en zorgt voor net dat beetje extra wat veel vogels nodig hebben.