Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Inrichting & Speelgoed

Konijnen en knaagdieren knagen aan alles wat ze tegenkomen, ook aan dingen die daar niet  bedoeld zijn. Door ze voldoende afleiding te geven zullen ze dit minder vaak gaan doen, maar wat kan je ze geven?

Bij Het Dierenparadijs hebben wij  grastunnels, hooitunnels  en bruggen waar niet alleen uw konijn/knaagdier in kan schuilen, doorheen rennen maar ook lekker zijn tanden in kan zetten. Hierdoor blijft uw huisdier lekker bezig. Wilt u iets duurzamer? Wij hebben ook diverse speelhuisjes en tunnels van hout, deze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en ideaal voor bijvoorbeeld hamsterscaping
Het Dierenparadijs heeft speelgoed van onder anderen de Boon en Trixie in het assortiment
Voor actieve Hamsters hebben wij speciale hamsterballen om lekker door het huis te rennen 
Wilt u uw knaagdier of konijn wat meer ruimte geven? Voor het Konijn en Cavia is er een grote variant namelijk een Konijnenren van 6 panelen van 60 cm waarbij u meerdere rennen aan elkaar kunt koppelen. 

Het Dierenparadijs heeft een uitgebreid assortiment voerbakken en drinkflessen voor elke knager. De voerbakken zijn gemaakt van steen, deze zijn gemakkelijk te reinigen en zijn door uw huisdier niet makkelijk om te gooien. Classic drinkflessen hebben wij in alle maten en ook zijn er glazen flessen verkrijgbaar voor de grootste sloper.

Hebben wij een speeltje niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan een van onze medewerkers!

E-mailen
Bellen