Apotheek


Nieuw in ons assortiment:


Vitavogel


Vanaf hun geboorte staan vogels voor de uitdaging voldoende energie op te nemen om zowel te groeien, in goede conditie te blijven als eieren te gaan leggen. Daarnaast kan bij jonge vogels de voeropname nog niet voldoende zijn. Een vogel blijft, ook als deze ziek is, altijd drinken. Dat is ons uitgangspunt. Door het gebruik van de voedingssupplementen van VitaVogel via het drinkwater blijft uw vogel in topconditie. Daardoor hoeft u geen of minder gebruik te maken van antibiotica. Het frequente gebruik van antibiotica leidt tot bacteriële resistentie, waardoor uw vogel sneller vatbaar wordt voor ziektes en infecties.


Beaphar


Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitbreide lijn met vitamines, mineralen en voedingssupplementen, perfect afgestemd op uw huisdier.
Beaphar multi-vit is er voor hond, kat, knaagdier en vogel en bevatten 11 verschillende vitamines. Ideaal na een rui-periode of voor extra weerstand.
Beaphar 
Vitamine B voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Vitamine B bevat verschillende B-vitaminen die de energiestofwisseling bevorderen, de werking van het zenuwstelsel ondersteunen, belangrijk zijn voor de huid en goed zijn voor de vacht.
Beaphar Anti-Parasiet is ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij vogels.
Vraag in de winkel naar het juiste product voor uw huisdier.

 
 
E-mailen
Bellen