Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Vacht Verzorging

Jean Peau

Bij Het Dierenparadijs verkopen wij producten van het merk Jean Peau. Voor al uw producten van Jean Peau kunt u bij ons terecht. Iets niet op voorraad?? Wij bestellen het graag voor u!

Jean Peau Vachtverzorging is een complete lijn producten, op basis van natuurlijke kruidenextracten, met een zuurgraad die zodanig is, dat de vetlaag van de huid en vacht niet wordt afgebroken, maar zelfs wordt verbeterd. De ideale manier om binnen afzienbare tijd diverse huid- en vachtproblemen op te lossen.

Uiteraard ook voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier treft u diverse producten aan die ervoor zorgen dat uw huisdieren in topconditie zijn en blijven.

Een dagelijkse vachtverzorging zou voor uw huisdier net zo gewoon moeten zijn als eten, drinken en slapen. Leer uw puppy/kitten daarom vanaf hun eerste levensdagen hiermee vertrouwd te raken. 

Carnis

Carnis gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, zoals onder andere Tea Tree Olie, Calendula en nertsolie in de vachtverzorging producten. Voor elk soort vacht is er een shampoo en een conditioner, om zo de verzorging te vergemakkelijken en de conditie te optimaliseren.
Daarnaast is er ook een droogshampoo en diversen parfums verkrijgbaar.

De belangrijkste kenmerken zijn:

Op basis van natuurlijke grondstoffen met toevoeging van proteïnen en vitamines
De PH ( zuurgraad) is gelijk aan die van de huid
Geen aantasting van natuurlijke vet of talg laag
Geen irritaties
De shampoos zijn alkali vrij
Verhogen de glans en de natuurlijke we
erstand