Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Snacks

Natuurlijk wilt u uw konijn of knaagdier weleens verwennen met wat extra’s. Dit is geen enkel probleem maar geef het met mate! Bij konijnen denkt u vast aan wortels, deze mogen wel gegeven worden maar pas op ook hier zitten veel suikers in en zijn in grote hoeveelheden niet gezond. Zonnepitten voor Hamsters zijn ook echte dikmakers en in grote hoeveelheden dus niet gezond. Dus snoepen mag maar geef uw huisdier wat past bij zijn of haar grootte en gewicht.

Selective Naturals

Een gezond tussendoortje zijn de  Supreme Selective Naturals snacks, zeer geschikt voor konijnen, Cavia's maar ook Degoes zijn er gek op. Ze zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, hebben een hoog vezelgehalte – tot 25% en zijn gemaakt ,zonder toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen
Ideaal om met de hand te geven. Ze zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke smaken 

Esve

Esve knaagdier sticks zijn ideaal om uw konijn of knaagdier even lekker bezig te houden. Deze snacks zijn 3x gebakken waardoor ze extra hard zijn. Dankzij de ophangclip kunt u deze ook op een lastig bereikbare plek ophangen zodat uw huisdier extra moeite moet doen om hem op te eten.
Ook van Esve zijn onze knaagdier drops, een lekkere traktatie of beloning. Deze zijn verkrijgbaar in diversen smaken.
Liever iets natuurlijks? 

Esve Topping is een zorgvuldig gedroogde snack voor jouw konijn of knaagdier. Deze chips zitten boordevol natuurlijke vitaminen en bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen. Jouw konijn of knaagdier wordt hier helemaal dol op! Naast gedroogd fruit ook beschikbaar in gedroogde groente vlokken en diversen soorten gedroogde kruiden.

Supreme Tiny Friends Farm

Supreme Tiny Friends Farm Snacks zijn perfect wanneer u uw huisdier een gezonde snack wilt geven. Het Dierenparadijs heeft diverse soorten Supreme Tiny Friends Farm Snacks in het assortiment daardoor hebben we voor elk knaagdier de juiste snack. Bovendien zijn al deze snacks geschikt voor alle kleine knagers, al uw vriendjes kunnen dus uit hetzelfde doosje mee snoepen. 

Puik Snacks

Bij Het Dierenparadijs hebben wij diverse soorten Puik Snacks waaronder het knaagbroodje en Puik Snacks meelwormen voor hamsters, ratten, muizen en gerbils, misschien voor u even wennen maar uw huisdier is er dol op. 

Sanal

 Nieuw in ons assortiment zijn de knaagdierdrops van Sanal. Heerlijke tussendoortjes voor konijn en knaagdier. Verkrijgbaar in verschillende smaken.