Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Bodembedekking

Bodembedekking heeft verschillende functies naast natuurlijk het bedekken van de bodem, voor het ene dier is het absorberende vermogen belangrijk. Voor het andere dier is het belangrijk dat ze er een lekker nestje van kunnen maken.
Naast het "gewone" stro, hooi en houtvezel heeft Het Dierenparadijs ook een aantal bodembedekkers in het assortiment die net wat verder gaan dan alleen vocht opnemen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook in onze eigen knaagdier verblijven gebruiken. 

Pet's Paper

De Pet's Paper Bedding van Esve is een milieuvriendelijke en hygiënische bodembedekker voor knaagdieren, konijnen, vogels, fretten en reptielen. De bodembedekking is geheel natuurlijk, biologisch afbreekbaar en heeft een supersnel absorptievermogen. Zo absorbeert deze bodembedekking 180% binnen 5 seconden. Zo blijft de verblijfplaats altijd droog met deze lichtgewicht papierkorrels! Deze stofvrije papierkorrels zijn geurbindend, waardoor nare luchtjes uitblijven.
Eigenschappen:

Vermindert nare geurtjes
Makkelijk in gebruik door lichte gewicht
Stofvrije korrels
Sterk absorberend en snel (180% in 5 sec)
Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
Geurbindend
Verkrijgbaar in 10 ltr en 25 ltr 

Ekoo Animal Bedding

Bij Het Dierenparadijs verkopen wij bodembedekkers van het merk Ekoo Animsal Bedding. Deze lijn bestaat uit diversen soorten bodembedekkers afgestemd op uw huisdier en eigen wensen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook zelf gebruiken in onze knaagdier hokken.

Cotton&Comfort is gemaakt van 100% uitgeperst katoenzaad met natuurlijke katoenvezel. Deze bodembedekker is uitermsate geschikt voor (dwerg) hamster of gerbils. Zacht voor de pootjes en heerlijk graaf of nest materiaal. Verkrijgbaar in 15ltr en 40 ltr.

Cotton&Comfort Deluxe is gemaakt van uitgeperst katoenzaad (80%) en theezakjes 20%). Geweldig voor de kleine knaagdieren dit is voor hun een puur feestfestijn. Ook konijnen vinden het heerlijk om in deze bedding te gaan liggen.
Verkrijgbaar in 40 ltr

Exotic Kokos  is gemaakt van stukjes kokosnoot (80%) aangevuld met kokosnootvezel (20%). Een mooi natuurlijk product dat er visueel schitterend uitziet en bovendien een zeer hoge absorptie heeft. Mooi product voor de grote dieren daar de kokos zeer fijn is en prettig aanvoelt voor de voeten. Verkrijgbaar in 40 ltr.

Nestmateriaal  is zeer belangrijk voor alle kleine knaagdieren. Konijnen en knaagdieren zijn prooidieren en hebben behoefte aan plaatsen waar zij zich beschermd voelen. Voor de kleinere knaagdieren hebben wij dit nestmateriaal ontwikkeld. Zij kunnen zich er in verschuilen, nesten mee bouwen, tunnels graven en nog veel meer.
Verschillende materialen zijn hiervoor toegepast, namelijk uitgeperst katoenzaad, babykleertjes, theezakjes, kokosnoot, eieren boxen, Card board etc. 

Cat's Best Ökoplus

Cat's Best Ökoplus is een zuiver natuurlijke vulling die voor 100% vervaardigd is uit weer aangroeiende plantenvezels. Zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Cat's Best Ökoplus is klontvormend, geurbindend en biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in zakken van 40 ltr. Cat’s Best Ökoplus is geschikt voor in de kattenbak maar ook zeer goed te gebruiken in knaagdierkooien of in poepbakken van fretten en konijnen.