Bodembedekking

Bodembedekking heeft verschillende functies naast natuurlijk het bedekken van de bodem, voor het ene dier is het absorberende vermogen belangrijk. Voor het andere dier is het belangrijk dat ze er een lekker nestje van kunnen maken.
Naast het "gewone" stro, hooi en houtvezel heeft Het Dierenparadijs ook een aantal bodembedekkers in het assortiment die net wat verder gaan dan alleen vocht opnemen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook in onze eigen knaagdier verblijven gebruiken. 


Pet's Paper


De Pet's Paper Bedding van Esve is een milieuvriendelijke en hygiënische bodembedekker voor knaagdieren, konijnen, vogels, fretten en reptielen. De bodembedekking is geheel natuurlijk, biologisch afbreekbaar en heeft een supersnel absorptievermogen. Zo absorbeert deze bodembedekking 180% binnen 5 seconden. Zo blijft de verblijfplaats altijd droog met deze lichtgewicht papierkorrels! Deze stofvrije papierkorrels zijn geurbindend, waardoor nare luchtjes uitblijven.
Eigenschappen:

Vermindert nare geurtjes
Makkelijk in gebruik door lichte gewicht
Stofvrije korrels
Sterk absorberend en snel (180% in 5 sec)
Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
Geurbindend
Verkrijgbaar in 10 ltr en 25 ltr 


Esve Katoen


Katoen van ESVE is een bodembedekking voor alle kleine huisdieren
Een 100% biologische bodembedekker voor hokken met knaagdieren en konijnen. Het product is op basis van katoenzaad vezel, dat vocht en geurtjes uitstekend absorbeert. Het hok blijft daardoor langer schoon, droog en vrij van geurtjes. Katoen ESVE is tevens stofvrij, dus uitstekend geschikt voor rat, muis en fret. Ekoo Animal Bedding


Bij Het Dierenparadijs verkopen wij bodembedekkers van het merk Ekoo Animsal Bedding. Deze lijn bestaat uit diversen soorten bodembedekkers afgestemd op uw huisdier en eigen wensen. Kom langs in onze winkel voor ons assortiment die wij ook zelf gebruiken in onze knaagdier hokken.

Cotton&Comfort Deluxe is gemaakt van uitgeperst katoenzaad (80%) en theezakjes 20%). Geweldig voor de kleine knaagdieren dit is voor hun een puur feestfestijn. Ook konijnen vinden het heerlijk om in deze bedding te gaan liggen.
Verkrijgbaar in 40 ltr


Chipsi Care Fresh


Nestmateriaal  is zeer belangrijk voor alle kleine knaagdieren. Konijnen en knaagdieren zijn prooidieren en hebben behoefte aan plaatsen waar zij zich beschermd voelen. Voor de kleinere knaagdieren hebben wij nestmateriaal in het assortiment . Zij kunnen zich er in verschuilen, nesten mee bouwen, tunnels graven en nog veel meer.
Chipsi Carefresh  is gemaakt uit natuurlijke cellulose-vezels afkomstig van biologische teelt. Deze bodembedekking heeft een 2,5 keer grotere absorptie dan gebruikelijk bodembedekkers en is ook nog eens stofvrij, waardoor deze geschikt is voor gevoelige dieren. 
 
E-mailen
Bellen