Ter ondersteuning bij het verharen


Lijnzaadbrokjes versterken botten de botten, zorgen voor gewichtstoename en zijn goed voor de huid en vacht.
De lijnzaad brokjes helpen bij verstoppingen door o.a haren tijdens verharing.

Dagelijkse hoeveelheid:
1 lijnzaad brokje per 1 kilo lichaamsgewicht per dag.
Zwaarder dan 2 kilo lichaamsgewicht, niet meer dan 3 brokjes per dag geven.

Geschikt voor konijnen en knaagdieren

Trixie Mout-pasta
De Mout-Pasta heeft een lekkere rode bessen of multi fruit smaak waar de knaagdieren van gaan smullen. De Mout-Pasta bevorderd de natuurlijke stoelgang van knaagdieren en voorkomt vorming van haarballen door ingeslikte haren. Dit gebeurd vaak als knaagdieren zich wassen.

TIP! De Mout-Pasta is ook ideaal te gebruiken bij het toedienen van medicijnen.


Beaphar

Beaphar Multi-Vit konijnen + knaagdieren bevat 11 vitaminen voor het behoud van een normale huid en vacht en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Bevat tevens het voor cavia's essentiële vitamine C.
Beaphar Vitamine C tabletten en druppels voor cavia’s is geschikt als dagelijkse bron van Vitamine C. Omdat cavia’s deze stof zelf niet aanmaken is dagelijks verstrekken vereist.
Beaphar Anti-Parasiet is ter bestrijding van spoel- en zweepwormen, mijten en luizen bij konijnen en knaagdieren.
Vraag in de winkel naar het juiste product voor uw huisdier.

Sanal


Sanal Anti Haarbal Maltpasta helpt de vorming van haarballen bij katten en konijnen tegen te gaan en helpt bestaande haarballen op te lossen. Geef dagelijks 6 cm over het voer of direct uit de tube.
Sanal Oogreiniger kan gebruikt worden voor honden, katten en knaagdieren. Deze milde oogreiniger werkt verzorgend en verwijdert vuil rondom de ogen.
Sanal oorreiniger kan gebruikt worden voor honden, katten en knaagdieren. Het is een bevochtigende oorreiniger die voorzichtig maar zeer effectief het vuil losweekt in de uitwendige gehoorgang. Het voorkomt krabben wat tot infecties kan leiden. Regelmatig reinigen wordt geadviseerd. 
 
E-mailen
Bellen