Welkom bij Het Dierenparadijs Ede
Al ruim 44 jaar uw vertrouwde dierenspeciaalzaak in Ede en omstreken

Honden Snacks

Bij Het Dierenparadijs hebben we allerlei snacks. Voor zowel lang kauwplezier voor je hond of om hem te belonen, hebben wij een ruime keuze in kauwsnacks in ons assortiment. De kauwsnacks zijn van uitsluitend goede kwaliteit en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Bij de productie van deze producten word door de fabrikant gebruik gemaakt van rest- en natuurlijke bijproducten om verspilling tegen te gaan. 

Om honden van elke leeftijd en grootte een passende snack te kunnen bieden, maken we gebruik van verschillende dierlijke eiwitbronnen en zijn er snacks in diverse formaten en hardheden. Zo is er voor de matige tot fanatieke en van beginner tot gevorderde kauwer een snack op maat.


Natuurlijke reiniging van het gebit

Door het kauwen op een kauwsnack wordt het gebit van uw hond op een natuurlijke wijze gereinigd. Kauwen stimuleert de speekselaanmaak en draagt daarmee bij in het voorkomen van de vorming van tandplak.


Rustgevend

Naast het feit dat uw hond een kauwsnack vaak erg lekker vindt, kan het kauwen op zo'n snack ook nog eens rustgevend en stress verlagend werken. Tijdens het kauwen worden namelijk de gelukshormonen endorfine en dopamine aangemaakt, welke zorgen voor een goed gevoel. Daarnaast gaat het ook nog eens verveling tegen!


Kauwen onder toezicht
Of u hond nou nog een pup is of al volwassen, bij het kauwen op een kauwsnack is het altijd belangrijk om toezicht te houden. Het kan zomaar gebeuren dat uw hond zich verslikt of bezeert. Zonder uw hulp kan dat zeer nare gevolgen hebben. Geef uw hond daarom nooit een kauwsnack als hij alleen thuis moet blijven! En zorg altijd voor een bak vers water.Snackbar

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een honden snackbar gevuld met allerlei snacks die los worden verkocht, zo kunt u nieuwe dingen uitproberen of zelf een lekkere snackzak samenstellen met verschillende producten en kauwhardheden. De snacks in de snackbar worden regelmatig aangevuld en vernieuwd.


Hypoallergene snacks en suikervrije snacks


Hypoallergene hondensnacks zijn snacks die gebruikt kunnen worden voor honden met een voedingsallergie, voedsel intolerantie of eliminatie dieet. Deze hypoallergene hondensnacks zijn natuurlijke hondensnacks op basis van één eiwitbron en geen toevoegingen zoals, kameel, eend, hert, paard, konijn, zwijn, vis en insecten.

Ook hebben wij verschillende snacks voor honden met diabetes. Een natuurlijke snack zonder toegevoegde suikers, aardappel, andere soorten zetmeel of koolhydraten die zich om zetten in suikers. Gewoon puur natuur zonder toevoegingen.


Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment van hypoallergene en suikervrije/zetmeelvrije snacks, wilt u graag een hypo-allergene of suikervrije/zetmeelvrije snack, maar ziet u door alle snacks de juiste niet meer, vraag er gerust om bij ons deskundig personeel.


Bij Het Dierenparadijs hebben we momenteel snacks van: Carnis, Tatanka, Farm Food, Profine, Prins, Hobby First en ons eigen merk.
Ook hebben we tubes met honden pasta, de pasta is verkrijgbaar in vier sensationele smaken, zalm, gevogelte, rund en bacon. Ook hebben we hierin een puppy variant. De snack glutenvrij. De pasta's van Trixie zijn perfect als beloning. Je geeft de snack direct uit de tube, gemengd met het voer of gevuld in een speeltje, zoals in een kong of op een likmat. Ook het geven van medicijnen wordt gemakkelijker wanneer deze in combinatie met de Premio Hondenpasta worden toegediend.Carnis natuurlijke hondensnacks zijn een echt Nederlands of Duits product, ambachtelijk gemaakt, zonder toevoegingen van granen of andere bindmiddelen! glutenvrij, hypoallergeen, puur gedroogd zonder gebruik van chemicaliën.
Als smakelijk tussendoortje om uw hond mee te verwennen, kunt u kiezen uit onze trainers en kauwsnacks speciaal voor honden. Ze zijn gemaakt van verschillende dierlijke eiwitbronnen, 100% natuurlijk en verkrijgbaar in meerdere formaten en hardheden. Zo hebben we o.a. softies: zachte, luchtige trainers en crunchies: knapperige trainers en verschillende soorten kophuid Stuk voor stuk onweerstaanbaar lekker!De Haba’s Tatanka Kauwstaven Rund is gemaakt van 100% gedroogde runderhuid met een fijne rundsmaak. Doordat deze kauwstavedn lang taai blijven heeft het de kans om het gebit en het tandvlees grondig te reinigen. Waar andere rawhide snacks al snel zacht worden en het de schurende werking verliest blijft de Tatanka snacks langer hard.
De natuurlijke grote kauwbehoefte van honden zorgt er voor dat ze deze snack erg graag willen krijgen. Aangezien een hond langdurig intensief moet kauwen helpt dit kauwbot bij het voorkomen en bestrijden van overgewicht. Daarnaast komen er tijdens het kauwen endorfines vrij. Dit geeft uw hond een rustig en voldaan gevoel.
Eigenschappen Haba’s Tatanka staaf Rund

  • 100% natuurlijk en biologisch
  • Gemaakt van runderhuid
  • Met lekkere rundsmaak
  • Goed voor het gebit van je hond
  • Werkt tegen overgewicht van de hondFarm Food Rawhide is een smakelijke kauwkluif voor de hond en is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel. De smakelijke kauwkluif is in de vorm van een vlecht, rol of donut en is geheel natuurlijk. Dankzij het ontbreken van een chemische behandeling slijmt, plakt en stinkt het bot niet bij gebruik. Rawhide heeft een reinigende werking op het gebit. Zo helpt het te voorkomen dat tandplak en tandsteen zich op de tanden kunnen afzetten.
rawhide artikelen zijn er in verschillende maten

  • Smakelijk bot van gedroogd onderhuids bindweefsel van rund
  • Niet chemisch behandeld, dus slijmt, plakt en stinkt niet bij gebruik
  • Reinigende werking op het gebit, ondersteunt het tegengaan van de vorming van tandplak en tandsteen
  • Geschikt voor iedere hond


De Profine graanvrije beloningsnacks zijn de ultieme gezonde traktaties voor uw hond. Verkrijgbaar in 5 lekkere smaken, is er voor elke hond een passende smaak om van te genieten. Deze beloningsnacks zijn volledig graanvrij en bevatten een mooi hoog vleesaandeel. Met elk hapje geeft u uw  hond een smaakvolle beloning boordevol voedingsstoffen.
De Profine graanvrije hondensnacks zijn wat steviger, gemakkelijk te breken en kruimelen niet. Hierdoor kunt u ze perfect aanpassen aan de grootte en behoeften van uw hond, of u ze nu in kleine stukjes wilt geven tijdens trainingssessies of als een volledige traktatie wilt aanbieden.
De Profine beloningsnacks zijn niet alleen een lekker voor uw hond, maar ook een gezonde keuze. Ze zijn vrij van granen en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. U kunt uw hond dus verwennen met de wetenschap dat u hem een puur en natuurlijk tussendoortje geeft.Hobby First Canex Trainers zijn een aanvullend voer voor alle honden van alle rassen. Het ideale én gezonde tussendoortje. Beschikbaar in 6 verschillende smaken.


En dan hebben we nog ons eigen merk, dat naast een hypoallergene lijn ook trainingssnacks heeft en mooie kauwartikelen voor het langere kauwen. Deze lijn is te herkennen aan ons logo.


Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Hebben wij een snack niet op voorraad of wilt u een ander formaat, vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, vraag het aan via ons contact formulier of aan ons deskundig personeel in de winkel, zij helpen u graag verder.


E-mailen
Bellen