Honden Snacks

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment hondensnacks voor alle soorten honden van pup tot senior en van Chihuahua tot Deense dog. Naast de "gewone" hondenkoekjes en traktaties hebben wij ook verschillende kauwbotten in het assortiment. Het is heel belangrijk dat een hond regelmatig een kauwbot krijgt waar hij lekker zijn gang mee kan gaan want tijdens het kauwen wordt er een stofje in de hersenen aangemaakt. Dit stofje heet endorfine (het gelukshormoon) en zorgt voor een prettig gevoel en geeft naast een schoon gebit ook een stuk rust in het hondenlijf!  

Ook heel belangrijk: Zorg altijd voor een verse bak water!


Snackbar

 Bij Het Dierenparadijs hebben wij een honden snackbar gevuld met allerlei snacks die los worden verkocht, zo kunt u ook nieuwe dingen uitproberen voor uw viervoeter. De snacks in de snackbar worden regelmatig aangevuld en vernieuwd.


Hypoallergene snacks


Hypoallergene hondensnacks zijn snacks die gebruikt kunnen worden voor honden met een voedingsallergie of intolerantie. Deze hypoallergene hondensnacks zijn natuurlijke hondensnacks op basis van “aparte” eiwitten, zoals, Kameel, Eend, Hert, Paard, Konijn, Vis en Insecten. 
Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment met hypoallergene snacks, waardoor er altijd wat bij zit voor uw huisdier


Natuurlijke Snacks


Carnis natuurlijke hondensnacks zijn een echt Nederlands of Duits product, ambachtelijk gemaakt, zonder toevoegingen van granen of andere bindmiddelen! glutenvrij, hypoallergeen, puur gedroogd zonder gebruik van chemicaliën. Carnis natuurlijke snacks heeft verschillende snacks van veel diersoorten voor zowel lang kauwplezier als voor de training of voor zomaar tussendoor  

Farm Food trainers hebben voor honden een onweerstaanbare natuurlijke geur en smaak. Ze worden geproduceerd zonder toevoegingen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn gemaakt van 100% puur runder of hertenhart en lucht gedroogd waardoor de natuurlijke geur en smaak van het vlees bewaard blijven. 


Rawhide


Wat is Rawhide?

Farm Food Rawhide is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag van de huid) van runderen. De witte Farm Food Rawhide kauwkluiven komen uit Europa en worden gemaakt van de huiden van runderen die voor de vleesproductie worden gehouden. Bij de productie worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Daardoor is het een schoon, zuiver en veilig product.  Farm Food Rawhide botten zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen lost tandplak op. Daarnaast vindt er door de schurende werking, tijdens het kauwen op het taaie materiaal, een grondige, zichtbare reiniging van het hondengebit plaats. Bij het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment Rawhide kauwbotten.

Profine graanvrij snacks


Deze halfnatte snacks zijn een aanvullend hondenvoer dat geschikt is voor honden van alle rassen.
De snacks zijn geheel graanvrij en verkrijgbaar in 5 overheerlijke smaken

 
 
E-mailen
Bellen