Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Honden Snacks

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment hondensnacks voor alle soorten honden van pup tot senior en van Chihuahua tot Deense dog. Naast de "gewone" hondenkoekjes en traktaties hebben wij ook verschillende kauwbotten in het assortiment. Het is heel belangrijk dat een hond regelmatig een kauwbot krijgt waar hij lekker zijn gang mee kan gaan want tijdens het kauwen wordt er een stofje in de hersenen aangemaakt. Dit stofje heet endorfine (het gelukshormoon) en zorgt voor een prettig gevoel en geeft naast een schoon gebit ook een stuk rust in het hondenlijf!  


Natuurlijke Snacks

Carnis natuurlijke hondensnacks zijn een echt Nederlands of Duits product, ambachtelijk gemaakt, zonder toevoegingen van granen of andere bindmiddelen! glutenvrij, hypoallergeen, puur gedroogd zonder gebruik van chemicaliën. Carnis natuurlijke snacks heeft verschillende snacks van veel diersoorten voor zowel lang kauwplezier als voor de training of voor zomaar tussendoor

Farm Food trainers hebben voor honden een onweerstaanbare natuurlijke geur en smaak. Ze worden geproduceerd zonder toevoegingen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn gemaakt van 100% puur runder of hertenhart en lucht gedroogd waardoor de natuurlijke geur en smaak van het vlees bewaard blijven. 

Rawhide

Wat is Rawhide?

Farm Food Rawhide is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag van de huid) van runderen. De witte Farm Food Rawhide kauwkluiven komen uit Europa en worden gemaakt van de huiden van runderen die voor de vleesproductie worden gehouden. Bij de productie worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Daardoor is het een schoon, zuiver en veilig product.  Farm Food Rawhide botten zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen lost tandplak op. Daarnaast vindt er door de schurende werking, tijdens het kauwen op het taaie materiaal, een grondige, zichtbare reiniging van het hondengebit plaats. Bij het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment Rawhide kauwbotten.