Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Pino

Hallo!

Ik ben Pino de Halsbandparkiet.
Sinds 4 jaar woon ik bij Het Dierenparadijs waar ik me goed thuis voel.
Mijn eigen kooi is mijn rust plek, maar meestal vindt je mij op het knaagdier eiland. Gezellig aan het wandelen tussen de konijnen. De konijnen wennen al snel aan mijn aanwezigheid en dit gaat ook altijd zonder problemen. Hebben zij eten of wat lekkers gekregen kan ik dat uiteraard ook goed gebruiken en dat vindt mijn personeel ook heel normaal. Zij bedienen me dan ook op mijn wenken.
Ik  kom ook regelmatig kijken  naar de andere knaagdieren en vooral hamsters en ratjes vindt ik erg interessant, die zijn zo  leuk om de hele dag tegen aan te kletsen.

O ja wees gerust…. Ik ben nog nooit buiten geweest en daarom vindt ik dit ook eng en zal ook niet zomaar naar buiten vliegen. Ook houden ze me uiteraard goed in de gaten, wat nergens voor nodig is want ik gedraag me keurig.

Ook ben ik altijd nieuwsgierig naar wat klanten aan het doen zijn en bemoei me daar dan ook graag mee.
 Let op:
Aaien vind ik niet leuk en dat laat ik dan ook merken, vooral in dreigen ben ik erg goed . Ik ben ook erg éénkennig dus opstappen bij een vreemde doe ik niet zomaar, laat dat maar aan mijn personeel over.

Voor de rest ben ik keurig opgevoed en is mijn personeel nog steeds bezig met mijn training dus soms lijkt het alsof ze boos op mij zijn en moet ik terug naar mijn kooi,  maar eigenlijk vinden ze mij gewoon erg lief, leuk en grappig en dat laat ik graag horen.

Kom je mij ook een keer bewonderen??