Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

           Nieuw in ons assortiment


Yora hondenvoeding

Yora hondenvoeding is gemaakt op basis van insecten
- Minder vlees eten is het beste wat we kunnen doen voor het milieu. Waarom dan niet voor je hond.
- Aan alles is gedacht. Zowel de verpakking als de inhoud is goed voor jouw hond én de planeet!
- Zeer geschikt voor honden die last hebben van allergieën.
- Voeding van insecten? Dat klinkt wat vreemd, maar je hond zal het heerlijk vinden. Yora gebruikt de hele insecten. Dit voer is licht verteerbaar en bevat alle kostbare voedingsstoffen, vitamines en mineralen die uw trouwe viervoeter nodig heeft.
-Verkrijgbaar in 5 varianten van pup tot senior.

Yora is vanaf vandaag bij ons verkrijgbaar!

Ciao Churu kattensnack

Deze vloeibare traktaties voor katten zijn gemaakt met 100% puur vlees of vis Churu bevat veel vocht, wat katten nodig hebben voor hun gezondheid. Scheur gewoon een stick open en knijp er een beetje in om deze graanvrije, conserveermiddelvrije traktatie met de hand te voeren. Je kunt ze natuurlijk ook in een bakje doen of als lekkere topper op nat- of droogvoer gebruiken. Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken

Applaws Loins

Applaws Tuna, Mackeral of Salmon Loin in een heerlijke traktatie voor uw kat. Het is handgesneden en van een natuurlijke bron wat omega vetzuren met zich meebrengt.


Riverwood 

 


Riverwood hondenvoeding is een 100% natuurlijke hondenvoeding waarbij er geen concessies zijn gedaan aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.
Er zijn 6 verschillende varianten Riverwood hondenvoeding die elke 3 verschillende hypoallergene soorten vlees bevatten, afkomstig van free range of free run dieren.
Deze dieren hebben vrij rond kunnen lopen waardoor zij een betere kwaliteit van leven hebben gehad.

Brokken en blikvoer is bij ons verkrijgbaar!


Oven-Baked Tradition kattenvoeding

Graanvrije kattenvoeding op basis van kip en vis van Oven-Baked TraditionTM. Geschikt voor katten van alle rassen in alle levensfases. Deze natuurlijke kattenvoeding is bereid met verse kip, vis, fruit en groenten. Oven-Baked TraditionTM kattenvoer wordt langzaam gekookt in de oven bij lage temperaturen. Er zijn veel voordelen aan een ovengebakken voer voor huisdieren. Je kunt onder andere veel meer vers vlees in het recept stoppen en alle aroma's en smaken naar voren halen, ingrediënten gebruiken die gemakkelijker verteerbaar zijn en de integriteit van de eiwitbronnen en essentiële vitamines behouden.

Kong

 

Het verhaal van KONG gaat terug naar 1970; het jaar waarin de Duitse herder van Joe Markham, Fritz, de inspiratie bracht voor het speelgoedmerk Kong. Het veerkrachtige en duurzame rubber van Markhams’ oude auto viel in de smaak bij zijn hond. De daaropvolgende 6 jaar ontwikkelde de oprichter de KONG Classic, een van duurzaam rubber gemaakt voerspeeltje.
Steeds meer hondenbaasjes profiteren van de voordelen van Kong speeltjes. Maar wat maakt dit hondenspeeltje nu zo bijzonder? De speeltjes voldoen aan de maximale veiligheidseisen en zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust en duurzaam kwaliteitsmateriaal. Kong heeft nog tientallen andere leuke speeltjes die zonder twijfel bij jouw hond of kat in de smaak zullen vallen.

Let op: Koop speelgoed wat past bij de leeftijd, ras van de hond of kat! Elk speelgoed kan kapot ,dus hou te allen tijde uw huisdier in de gaten.

 


Sanal

 

Sanal heeft een uitgebreid assortiment voor katten, honden en knaagdieren (hamsters, konijnen, cavia’s) die de gezondheid ondersteunen en als verantwoord tussendoortje of beloning kunnen worden gegeven.

Voor katten:
• gistsnoepjes die de gezondheid en conditie ondersteunen met vitaminen en mineralen
• functionele snacks zoals de anti-haarbal bites, denta’s met toegevoegde vitaminen
• heerlijke soft sticks met zalm, kalkoen en lam verrijkt met vitaminen

Voor honden:
• Schapenvet bonbons met zeewier, knoflook of naturel voor een gezonde huid en vacht
• heerlijke soft sticks met lam, gevogelte en rundvlees verrijkt met vitaminen


Voor konijnen, hamsters en cavia’s:
• heerlijke drops met toegevoegde vitaminen om te geven als verantwoord tussendoortje of beloning.