Natvoeding

Bij Het Dierenparadijs hebben wij een uitgebreid assortiment natvoer voor katten.
Omdat elke kat uniek is hebben wij diverse merken uiteenlopend in kwaliteit prijs, zodat bij ons terecht kan voor elke kat en zijn/haar specifieke behoefte. Amanova 


Amanova is een innovatief merk dat 100% natuurlijke kattenvoeding biedt voor jouw viervoeter. Amanova is ontwikkeld door dierenartsen en een Spaans familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de productie van natuurlijke voeding, genaamd Visán. In de voeding van Amanova wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse vlees en vis en geen gedroogd vlees, aangezien dit vaak zijn voedingswaarden verliest in het proces. Amanova bevat een verscheidenheid aan voedingstoffen, vitamines en hoogwaardige eiwitten en geen kleurstoffen of andere kunstmatige middelen. Daarnaast is de kattenvoeding niet getest op dieren en is de voeding GMO-vrij, wat betekent dat de ingrediënten niet genetisch gemanipuleerd zijn. De voeding van Amanova heeft alles wat jouw kat nodig heeft: van vers vlees en vitamines A, D en E tot aan probiotica en mineralen. Als jij het beste wilt voor jouw kat, zit je bij Amanova goed! Verkrijgbaar in pouches.


Natural health


Een overheerlijk natvoer voor katten, gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Verkrijgbaar in 3 smaken.

HobbyFirst Feline

Gemaakt van vers vlees, Graan- en glutenvrij en Geen Junk
Verkrijgbaar in 3 populaire, onweerstaanbare smaken


Prins Nature Care


Prins NatureCare is een gezonde, 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. De volledige Prins NatureCare vleesvoedingen zijn verrijkt met speciale ingrediënten die de voeding een extra ondersteunende werking geeft. Prins Nature Care is graanvrij en bevat geen kleur en smaakstoffen. Het Dierenparadijs heeft Prins NatureCare Cat Kalkoen, Prins NatureCare Cat Kip en Garnaal, Prins NatureCare Cat Kip en Zalm en Prins NatureCare Cat Kip in het assortiment. 

Almo Nature Legend 


Almo Nature Legend is de traditionele keuze om je kat een geheel natuurlijke voeding van hoge kwaliteit te bieden. Het is zo samengesteld dat het voldoet aan de voedingsbehoeften van de kat. Legend bestaat uit 75% vlees of vis, 24% kookvocht en 1% rijst: een ideale mix om je kat alle voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft om gezond en gelukkig te leven. Almo Nature Legend is 100% HFC(staat voor Human Food Chain) Dit betekend dat alle ingrediënten ook geschikt zijn voor menselijke consumptie Almo Nature is vrij van kleur en smaakstoffen.
Bij Het Dierenparadijs hebben wij Almo Nature Legend in blikjes van 70 gram in diverse smaken. 

 
 
E-mailen
Bellen