Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Brokvoeding

Wellness Core

Wellness Core  is een complete en evenwichtige, natuurlijke kattenvoeding met vers vlees als eerste ingrediënt. Elk recept van deze natuurlijk hondenvoeding zit barstensvol dierlijke proteïnen van de hoogste kwaliteit, zoals verse kalkoen of zalm, zonder vulstoffen of granen, samen met een unieke mix van gezonde groenten, superfoods, kruiden en voedingssupplementen. Met 48% tot 53% eiwitrijke ingrediënten ondersteund Welness Core op een natuurlijke manier een gezonde energie en een magere spiermassa.
 Wellness Core is hypo-allergeen: bevat geen granen, tarwe, gluten, mais, soja, zuivel, eieren, rund, kunstmatige kleur-of smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Wellness Core kattenvoeding is verkrijgbaar in  diverse smaken in 300 gram en 1,75 kg verpakkingen. 10 kg alleen op bestelling 

Prins Vitalcare

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is hun specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren hun missie. Dat doen ze op hun eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier.

De brokvoedingen uit de Prins Vitalcare-lijn zijn geschikt van kitten tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. Prins VitalCare bevat hoogwaardige ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen. Alle producten, behalve VitalCare Kitten en VitalCare Senior 12+, bevatten urineverzurende stoffen voor een gezond milieu in de blaas. Alle producten, behalve VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten, bevatten een anti-haarbalformule.
Prins Vitalcare is tarwe(gluten)vrij, hebben een hoge acceptatie en is makkelijker verteerbaar, hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting. Prins Vitalcare is 100% natuurlijk, bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten.
Bij ons in de winkel verkrijgbaar in 1,5 en 5kg, 10 kg op bestelling.
Vraag ook naar ons spaarsysteem!

 

Prins Vitalcare Protection

Om katten optimaal te kunnen ondersteunen, in balans te houden en gezond oud te laten worden, is Prins VitalCare Protection ontwikkeld: een 100% natuurlijke krokante brokvoeding in zes varianten voor katten van alle leeftijden.
Deze voedingslijn is rijk aan kip of zalm en bevat unieke ingrediënten voor onder andere een gezonde darmflora, huid- en vacht, weerstand en een gezond gebit. VitalCare Protection is speciaal voor bewuste katteneigenaren die hun dier echt iets meer willen bieden. De voeding bevat speciale mineralen (hexametafosfaat) die de vorming van tandplaque helpen te verminderen. Prins VitalCare Protection heeft unieke ingrediënten: het is de De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning en bevat een unieke samenstelling van antioxidanten die zorgt voor bescherming van de kat tijdens zijn hele leven. Prins Vitalcare Protection houdt rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals kieskeurigheid en extra ondersteuning van bepaalde organen.
Bij ons in de winkel verkrijgbaar in 1,5 en 5kg, 10 kg op bestelling.
Vraag ook naar ons spaarsysteem! 

Profine

De  superpremium formules van Profine zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek op het gebied van kattenvoeding, en zijn ontwikkeld door vooraanstaande Europese voedingsspecialisten in samenwerking met topfokkers in Scandinavië. De formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat uw kat een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van kip en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. De toegevoegde maritieme mix (garnalen en zalmolie) zorgt voor een uitgebalanceerde verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en prachtige vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie ondersteunen samen met zeealgen en prebiotica de spijsvertering, en het behoud van een gezonde darmflora, wat op zijn beurt de weerstand verbetert.
Profine is bij ons in de winkel verkrijgbaar 300 gram en 2kg. U kunt de 10kg verpakkingen ook bij ons bestellen 

Royal Canin

 Royal Canin werkt voor een gezonde voeding uitsluitend met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Door daar ook nog een extra voedingstoffen en ingrediënten aan toe te voegen zit je kat lekkerder in zijn vel. Dat zie je aan zijn glanzende vacht maar ook aan een schoon gebit, gezond  gewicht en soepele gewrichten. Het Dierenparadijs heeft diversen soorten Royal Canin op voorraad geschikt van kitten tot senior. Verkrijgbaar in 400 gram, 2kg en 4kg verpakkingen. Andere soorten en grotere verpakkingen zijn op bestelling verkrijgbaar.

Carnis

Katten zijn echte fijnproevers. Ze beoordelen hun voeding op geur, vorm, grootte, textuur, smaak en temperatuur. Indien één van deze elementen niet goed is, laat hij zijn eten staan. Vandaar dat Carnis vers vlees of vis gebruiken in de samenstellingen, om het eten voor de kat zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Vanuit een holistische gedachte heeft Carnis de basis kattenbrok mix, een 3-tal kattenbrokken gemaakt welke het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert. De holistische aanpak begint met het gebruik van gezonde hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Door o.a. het gebruik maken van vers vlees of vis en een aantal sterke antioxidanten, waaronder amarant, cranberries en pompoen. Door de toegevoegde natuurlijke vezels wordt in de meeste gevallen de vorming van haarballen in de maag voorkomen en de urine verzurende cranberries helpen de vorming van struviet kristallen te voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis. 

Planet Pet

De voedingen van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van jouw kat in gedachten. Planet Pet voorziet katten in hun nutritionele behoeften en ondersteunt de gezondheid van katten.

De complete maaltijden van Planet Pet zijn ontwikkeld met het welzijn van katten in gedachten. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door de ISO 9001 en HACCP kwaliteitsmanagement systemen. De dierlijke eiwitbronnen die gebruikt worden in Planet Pet zijn heerlijke kip, kalkoen en zalm. Zowel vlees als zalm zijn gemakkelijk verteerbare eiwitbronnen die aminozuren bevatten met de ideale basis voor een gezonde spiergroei en onderhoud. De rijst en maïs in de voeding zijn zorgvuldig gekookt waardoor deze gemakkelijk verteerbaar zijn. Daarnaast zijn rijst en maïs perfecte bronnen voor energie en voedingsvezels. Alle complete kattenvoedingen zijn tarweglutenvrij en bevatten géén kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.
Planet Pet is verkrijgbaar in 300 gram en 2kg verpakkingen.