Het Dierenparadijs

Een gezond huisdier, is een gelukkig huisdier 

Kattenbakken en kattenbakvulling

Wij bieden een groot assortiment verschillende kattenbakken, van een schattig klein kittenbakje (Kitten Duchesse) tot de super grote kattenbakken voor de reuzen onder onze huiskatten (Super Queen). Verder hebben wij natuurlijk ook volop keus in kattenbakken met en zonder bovenkant, inclusief deurtje (deurtjes kunnen er ook altijd uitgelaten worden).

Wist u dat..... er geadviseerd word om minimaal 1 kattenbak per kat + 1 extra kattenbak neer te zetten? Dat betekent dat als u 3 katten heeft het verstandig is om 4 kattenbakken neer te zetten. Liefst natuurlijk ook op verschillende plaatsen in huis zodat elke kat de rust heeft om zijn favoriete kattenbak/plaats uit zoeken en te benutten.  

Almo Nature CatLitter

Almo Nature CatLitter is een volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare, composteerbare en doorspoelbare* kattenbakvulling, dat is gemaakt van plantaardige vezels.
Het hoogwaardige grit gebruikt het zetmeel in de plantaardige vezels zodat het supersnel klontert. De omringende kattenbakvulling en de bak zelf blijven onaangetast.
Bovendien neutraliseren de pantenzymen geurtjes op een veilige en natuurlijke manier.

*Controleer de plaatselijke regelgeving. Spoel nooit al het kattengrit
door het toilet, alleen de klonten.

Almo Nature CatLitter is milieuvriendelijk, 100% natuurlijk, niet giftig en zacht voor de pootjes
Almo Nature CatLitter absorbeert, verwijderd geurtjes,is voordelig en efficiënt. Als U de instructies volgt en een basis laag van 2 cm gebruikt, heeft u per week ongeveer 500gr kattengrit per bak nodig. 

Kattenbakvulling klontvormend

Wilt u niet elke dag uw kattenbak volledig verschonen? Dan is klontvormende kattenbakvulling voor u ideaal. U vult de kattenbak met ongeveer 10 cm kattenbakkorrels,  nadat uw kat gebruik heeft gemaakt van de bak, verwijdert u de klompjes met een schepje of zeef en vult u de kattenbak bij. Door de  klontvormende eigenschappen is het niet nodig de gehele kattenbak te verschonen. U verwijdert slechts datgene wat uw kat verbruikt heeft. Doordat u alleen de klontjes verwijdert gaat het product langer mee dan een gewone kattenbakvulling.

Bij Het Dierenparadijs hebben we diverse soorten klontvormde kattenbakvulling.

Greencat Super klont 20kg,Greencat Babypower 15kg, Biokat Classic 3 in 1 20kg, Biokat Classic Fresh 20kg en de No Problem Classic 20ltr bestaan uit 100% natuurlijke kleikorrels.

Cat's Best Öko Plus is een kattenbakvulling in de vorm van granulaat. Het granulaat is gemaakt van plantenvezels van vuren- en sparrenhout.

Niet klontvormende kattenbakvulling

Niet klonterende kattenbakvulling absorbeert grote hoeveelheden vocht en ook geurtjes. Het is niet meer nodig om iedere dag de klonten uit de kattenbak te verwijderen. Zo heeft u elke dag een frisse schone kattenbak.
Bij Het Dierenparadijs hebben we verschillende niet klontvormende kattenbakvulling in het assortiment.

No Problem budget 20 liter is niet klontvormend en geur- en stofvrij
No Problem houtkorrel 20 liter en 8,6 liter is milieuvriendelijk, geurvrij en gemaakt van geperste houtvezels